Η LAMDA HELLIX διακρίνεται στα Facilities Management Awards 2014

0

Η LAMDA HELLIX, ηγετικός και πολυβραβευμένος πάροχος ποιοτικών υπηρεσιών datacenter, ανακοίνωσε σήμερα τη βράβευσή της στα Facilities Management Awards 2014, με το βραβείο ‘Operations: Συντήρηση Η/Μ Εγκαταστάσεων / Maintenance’.

FMA Awards 4

To βραβείο της κατηγορίας αναγνωρίζει τη βέλτιστη παροχή, εφαρμογή και αξιοποίηση υπηρεσιών συντήρησης, υποστήριξης και λειτουργίας υποδομών datacenterπου προσφέρει η LAMDA HELLIXστους πελάτες της. Σήμερα, οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται σε περισσότερα από 40 data centerστη ΝΑ Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, οι βραβευμένες υπηρεσίες της LAMDA HELLIXπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, απομακρυσμένη επίβλεψη του εξοπλισμού 24 Χ 7 Χ 365, οργάνωση της συντήρησης με χρήση ειδικού λογισμικού, παροχή προληπτικής συντήρησης και αδιάλειπτης τεχνικής υποστήριξης από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών καθώς και αναλυτικό reporting με παρακολούθησης δεικτών απόδοσης (PUE, UDCMTTF, MTTR, IT power evolution, power and cool in gutilization, κ.α.).

Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου σε συνεδριακό χώρο των βορείων προαστίων της Αθήνας, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών facilities management στην Ελλάδα και στελέχη διαχείρισης εγκαταστάσεων από διάφορες κάθετες αγορές, όπως ενέργεια, μεταφορές, υποδομές, τουρισμός, τράπεζες, βιομηχανία κ.α.

Το βραβείο παρέλαβε o Δημήτρης Κάνταρος, Data Center Operations Director της LAMDA HELLIX, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

“Η υψηλή διαθεσιμότητα εξαρτάται απόλυτα από τη συστηματική παρακολούθηση της λειτουργίας και της απόδοσης του data center. Με τις υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης data center που προσφέρουμε, δίνουμε στους πελάτες μας -από το χώρο των τηλεπικοινωνιών και άλλους ανταγωνιστικούς κλάδους της αγοράς- τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν τη διαθεσιμότητα και ασφάλεια των συστημάτων τους, μειώνοντας σημαντικά τα κόστη που σχετίζονται με την έλλειψη πρόσβασης σε κρίσιμες εφαρμογές και δεδομένα. Οι υπηρεσίες της LAMDA HELLIX είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν ανταγωνιστικά επιχειρησιακά πλεονεκτήματα στους πελάτες μας και να συμβάλλουν στην επιτυχία τους. Η αποψινή βράβευση επιβεβαιώνει την υπεροχή της LAMDA HELLIX στη διαχείριση και συντήρηση των data center.”

Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η LAMDA HELLIX στους πελάτες της έχει βραβευτεί πολλάκις σε τοπικές και διεθνείς διοργανώσεις:

  • Το 2009, στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Data Centers Europe Awards στο Λονδίνο, βραβεύτηκε ως Best Regional Data Center Operator 2009 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
  • Το 2010 διακρίθηκε με το Best European Green Initiative Award στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Data Centers Europe Awards 2010
  • Το 2011 βραβεύθηκε με το Best European Facilities Management Award στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Data Centers Europe Award 2011
  • Το 2012 διακρίθηκε από την Data Center Dynamics με το Improved Data Center Energy Efficiency 2012 EMEA Award
  • Το 2012 διακρίθηκε με το EnergyMastering-Green Data Centers στα Environmental Awards 2013 στην Αθήνα

To 2014 βραβεύθηκε μετο Green ICT – Data Center Award in Greece

Share.

Leave A Reply