Επαγγελματικές λύσεις από την LG

0

Τα τελευταία χρόνια η LG επενδύει σημαντικά ποσά στην έρευνα, την τεχνολογία και την ανάπτυξη, με σκοπό τη δημιουργία προϊόντων και εξειδικευμένων λύσεων για επαγγελματίες που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, ποιότητα, απόδοση και καινοτόμα τεχνολογία.

mantas

Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργηθεί και στην Ελλάδα ένα τμήμα επαγγελματικών πωλήσεων το οποίο επιδιώκει να προσφέρει ολοκληρωμένες και τεχνολογικά προηγμένες B2B λύσεις για επιχειρήσεις που ανήκουν σε πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς κάνοντας την επικοινωνία με το κοινό τους μια εύκολη και αποτελεσματική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Μαντά, Εμπορικό Διευθυντή του Business Solutions της LG Electronics Hellas, οι κύριες κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται το συγκεκριμένο τμήμα στην Ελληνική αγορά είναι:

  • Η ψηφιακή απεικόνιση
  • Ο επαγγελματικός κλιματισμός και θέρμανση
  • Ο φωτισμός LED
  • Τα φωτοβολταϊκά πάνελ
  • Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις

Η ψηφιακή απεικόνιση (Digital Signage), αξιοποιώντας την τεχνολογία LED, πετυχαίνει μικρό βάθος οθόνης και εκλεπτυσμένη, κομψή εμφάνιση. Ταιριάζει ιδανικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον, παρέχοντας κορυφαία ποιότητα προβολής ενώ διαθέτει και αυξημένη φωτεινότητα για την πιο αξιοποιήσιμη εμπορική χρήση.

Μία LG Digital Signage λύση είναι ιδεατή για καταστήματα λιανικής, αεροδρόμια, εστιατόρια και χώρους εστίασης. Με προσιτό κόστος είναι η κατάλληλη επιλογή για πολλές επιχειρήσεις που ο χώρος παίζει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις τους. Με μικρότερο όγκο και αναρίθμητες επιλογές σήμανσης μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αναγνωρισιμότητα της κάθε επιχείρησης.

Μέσα στις παραπάνω κατηγορίες υπάρχουν και μια σειρά από προϊόντα που αποτελούν παγκόσμιες πρωτιές, όπως:

  • Το σύστημα κεντρικού κλιματισμού Multi V4 που χαρακτηρίζεται από τον υψηλότερο εποχιακό συντελεστή ψύξης (ως 7,9).
  • Η νέα διάφανη touch οθόνη που συνδυάζει την προβολή ενός προϊόντος με την ταυτόχρονη αναπαραγωγή σχετικού βίντεο.
  • Η νέα ULTRA HD 4K τηλεόραση 84”.
  • Το νέο monitor 72” για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Η LG διαθέτει επίσης εύχρηστα λογισμικά που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να δημιουργήσουν και να διανείμουν το περιεχόμενο που θέλουν να προβάλουν στις οθόνες τους.

Ιδιαίτερη αναφορά από τον κ. Μαντά έγινε για το Pre και After Sales Support της εταιρείας, το οποίο παρέχεται είτε απευθείας από την LG Electronics Hellas, είτε μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών, καθώς επίσης και για το Call Center που λειτουργεί 24/7, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Share.

Leave A Reply