Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού της Κίνας, επωφελούμενη από την είσοδο της χώρας στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς, παρουσίασε αύξηση της κερδοφορίας της κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014.

ZTE-Corp

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της ίδιας της εταιρείας, τα καθαρά κέρδη της ZTE για την περίοδο Ιανουάριος – Μάρτιος 2014, αυξήθηκαν κατά 204% σε 622,2 εκατ. γουάν (100,01 εκατ. δολ.). Τα λειτουργικά έσοδα αυξήθηκαν 5,5% από το προηγούμενο έτος, στα 19.05 δισ. γουάν.

Άμεσα επηρέασε και την μετοχή της εταιρείας η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, καθώς έκλεισε κατά 1,6% ψηλότερα στο Hong Kong.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply