Δύο Βραβεία για τα Public στα Sales Excellence Awards 2014

0

Τα Public απέσπασαν 2 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence Awards 2014, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα Public κέρδισαν το βραβείο Gold για την Παραγωγικότητα και απόδοση και το βραβείο Silver για την Εξυπηρέτηση πελατών!

sales_excellence_awards_2014_14

Το πάθος μας για την εξυπηρέτηση του πελάτη και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο ειδικών αιτημάτων με ευελιξία στις διαδικασίες, προσαρμοστικότητα και συνέπεια χάρισαν στα Public το βραβείο silver στην κατηγορία Εξυπηρέτηση πελατών. Επίσης, οι μοναδικές υπηρεσίες μας όπως η υπηρεσία εκπαιδευμένων και έμπειρων τεχνικών, Tech Gurus, η υπηρεσία ανταλλαγής used gaming και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, συνέβαλαν σε αυτό που ονομάζουμε Εμπειρία Public!

Επιπλέον, τα Public αναδείχτηκαν νικητές στην κατηγορία Παραγωγικότητα και Απόδοση, παρουσιάζοντας πολύ καλά αποτελέσματα σε μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία. Ενδεικτικά το 2013 τα καταστήματα Public σημείωσαν αύξηση 27% του τζίρου καθώς και αύξηση άνω του 15% του μικτού κέρδους που προήλθε και από την αύξηση του τζίρου αλλά και από την αύξηση του ποσοστού μικτής κερδοφορίας.

Τα 2 βραβεία στον θεσμό Sales Excellence Awards 2014, επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο επίπεδο ανώτερης εμπειρίας στους επισκέπτες μας και αυτή τη χρονιά!

Share.

Leave A Reply