Αύξηση της συνδυαστικής βάση πελατών των Vodafone – hellas online

0

Στις 205.000 διαμορφώθηκε  το 2013 η κοινή συνδυαστική βάση των Vodafone – hellas online και ενώ η τηλεπικοινωνιακή αγορά αναμένει από μέρα σε μέρα τις επίσημες ανακοινώσεις με το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για την εξαγορά της δεύτερης από την πρώτη.

vodafone_hol

Η κοινή συνδυαστική βάση των δύο εταιρειών αυξήθηκε πέρσι 13% (ήταν στις 182 χιλιάδες το 2012) ή κατά 23.000 συνδέσεις, λίγο λιγότερες από τις 26.519 καθαρές νέες συνδέσεις τις οποίες πρόσθεσε συνολικά η hellas online κατά την περσινή χρήση.

Όπως αναφέρεται στο μεταξύ στην οικονομική έκθεση που συνοδεύει τα αποτελέσματα της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας ο στόχος για την στρατηγική συνεργασία με τη Vodafone «είναι να διατηρήσει και το 2014 υψηλή δυναμική μέσα από ανταγωνιστικά συνδυαστικά προϊόντα (2play/3play/4play) και να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού εκμεταλλευόμενη το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας της».

Σύμφωνα επίσης με τη διοίκησή της στοχεύοντας στην περαιτέρω ενδυνάμωση του εταιρικού της πελατολογίου θα προχωρήσει 1. στην υλοποίηση και εμπορική διάθεση καινούργιας πλατφόρμας collaboration services (e-mail και file sharing) και 2. στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου του hol cloud με υπηρεσίες όπως software as a service και security as a service. Απώτερος στόχος είναι η hol να αποτελεί τη βάση για μια πιο αποτελεσματική επιχείρηση εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα υποστήριξης με end2end SLA και συνάμα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Share.

Leave A Reply