Εξαγορά της StatSoft από την Dell

0

Ακόμα μια επιλογή είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες της Dell, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την εξαγορά της StatSoft που εξειδικεύεται στον τομέα των predictive analytics.

StatSoft-_STATISTICA_Combined

Το σύνολο του software της εταιρείας έρχεται να προσφέρει λύσεις data mining με δυνατότητες analytics, που βοηθούν τις εταιρείες στην καλύτερη κατανόηση του συνόλου των δεδομένων από servers και cloud. Το Statistica αποτελεί το κορυφαίο εργαλείο της StatSoft, συνδυάζοντας την ανάλυση δεδομένων με την πρόβλεψη. Τα προϊόντα software της Starsoft που χρησιμοποιούνται ήδη από κολοσσιαίες εταιρείες όπως η Pepsi και η Lenovo, θα παρέχονται με τους servers x86 της Dell και, σύμφωνα με την εταιρεία, συνεργάζονται με την πλατφόρμα Hana της SAP και τα databases των Oracle και Microsoft.

Επιπλέον στοιχεία για τους όρους της συμφωνίας και το ακριβές αντίτιμο της εξαγοράς δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο πρόκειται αναμφισβήτητα για μια σημαντική κίνηση της Dell, προσθέτοντας την StatSoft στη λίστα με τις εταιρείες software που έχει εξαγοράσει τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τις Quest Software, Boomi, SonicWALL κ.α.

Share.

Leave A Reply