Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Νέα Συνεργασία: Super Market ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε. – Retail@Link

0

Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε., συνεργάζεται με τη Retail@Link, (μέλος του ομίλου Entersoft ) για την αυτοματοποίηση της καταχώρησης τιμολογίων μέσω της εξειδικευμένης λύσης R@L e-invoicing EDI.

retail_link_web

Για την αλυσίδα-ηγέτη στην ελληνική αγορά των Super Market – Cash & Carry, με τον ευρύτατο & διαρκώς αναπτυσσόμενο αριθμό σημείων πώλησης που ανέρχεται ήδη στα 45 καταστήματα χονδρικής και 58 σημεία λιανικής με τα καταστήματα My Market, η λύση της αυτοματοποιημένης καταχώρησης των εισερχομένων παραστατικών από τους προμηθευτές της, αποτελεί στρατηγική επιλογή μείωσης λειτουργικού κόστους & ενίσχυσης ανταγωνιστικότητας. Η λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EDI, καθιστά δυνατή την ταχύτερη εξυπηρέτηση των διαδικασιών ελέγχου & καταχώρησης παραστατικών και συνακόλουθα την ολοκλήρωση των πληρωμών προς τους συνεργαζόμενους προμηθευτές.

Η αλυσίδα ΜΕΤΡΟ συνεργάζεται με τη Retail@Link, κορυφαίο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής B2B Διασύνδεσης, με εμπειρία άνω των 10 ετών στην εξυπηρέτηση του κλάδου και πλήθος επιτυχημένων έργων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Αρχειοθέτησης & EDI, που μειώνουν καθημερινά το λειτουργικό κόστος και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

METRO_ΑΕΒΕ_logo

Άμεσος στόχος της αλυσίδας ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε. είναι να επεκτείνει το δίκτυο EDI διασύνδεσης με τους προμηθευτές της, με σκοπό:

· Την ταχύτερη ολοκλήρωση των διαδικασιών καταχώρησης παραστατικών απευθείας στα συστήματα, χωρίς καθυστερήσεις και λάθη & τη διευκόλυνση των τμημάτων λογιστηρίου.
· Την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πληρωμών και την ενίσχυση των συνεργατικών σχέσεων με τους προμηθευτές της.
· Τη διαρκή τεχνολογική πρόοδο του οργανισμού που επιτρέπει διαχρονικά τη διατήρηση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της αλυσίδας.

Όπως δηλώνει ο Διευθυντής Λογιστηρίου της αλυσίδας ΜΕΤΡΟ, κος Γ. Ρήγας: « Η αυτοματοποίηση της καταχώρησης παραστατικών, μας επιτρέπει να λειτουργούμε ταχύτερα & αποτελεσματικότερα όπως επίσης και να ενισχύουμε την ασφάλεια στην ανταλλαγή δεδομένων με τους εμπορικούς μας συνεργάτες. Η λύση e-invoicing EDI της Retail@Link, λειτουργεί σε πλήρη συμβατότητα με τα συστήματά μας, ενώ κάνει εφικτή τη διασύνδεση με το ευρύτατο δίκτυο συνδεδεμένων προμηθευτών που εξυπηρετεί. »

Share.

Leave A Reply