Η Cytech στο MWC 2014

0

Το κορυφαίο γεγονός του κλάδου φιλοξενήθηκε για άλλη μια χρονιά στην πρωτεύουσα της κινητής τηλεφωνίας, τη Βαρκελώνη, σε δύο ξεχωριστούς χώρους τη Fira Gran Via και τη Fira Montjuïc.

cytech-mwc

Περισσότεροι από 85.000 συμμετέχοντες από περισσότερες από 200 χώρες είχαν φέτος ένα πλήθος ευκαιριών για μάθηση και δικτύωση που προσφέρει το συνέδριο, μεταξύ άλλων: παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων και ανακοινώσεις, πρωτοποριακές ιδέες κ.α.

Η παρουσία της Cytech συνδυάστηκε με την ανακοίνωση της νέας σουίτας mCore Business Software της εταιρίας.
Η mCore σουίτα αποτελείται από 6 διαφορετικές λύσεις λογισμικού, που εκτείνονται από Mobile Messaging σε Premium SMS καθώς και Mobile Marketing λύσεις, όπως Lead generation και Mobile Coupons.

O κος Βαγγέλης Αντωνιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Cytech – και επικεφαλής της ελληνικής αποστολής – δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την φετινή δυναμική παρουσία της Ελλάδας, στην οποία συνολικά συμμετείχαν σχεδόν 40 εταιρίες αλλά και ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί φορείς, καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις – startups, φέρνοντας στο προσκήνιο ολόκληρο το ελληνικό οικοσύστημα τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, όσοι δεν παρευρέθηκαν μπορούσαν να παρακολουθούν τις εξελίξεις ζωντανά μέσω του live web radio που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της αποστολής. Η ομάδα “Tech Talks Central” παρουσίασε μια σειρά από live web ραδιοφωνικές εκπομπές που μεταδίδονταν ζωντανά από τη Βαρκελώνη σε ένα παγκόσμιο κοινό. Από την καρδιά της δράσης, στο WIPJam στη Fira Montjuic, η ομάδα κάλυψε όλα τα καυτά θέματα και τις τάσεις στην τεχνολογία κινητών επικοινωνιών, τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στο MWC, αλλά και συνεντεύξεις – όχι μόνο από τους συμμετέχοντες του Ελληνικού περιπτέρου – αλλά και από κορυφαίες εταιρείες όπως η Intel, η Amazon, Paypal, Sony, Ubuntu, W3C κ.α.

Share.

Leave A Reply