Δημιουργήθηκε tablet με δύο… προσωπικότητες

0

Ένας νέος τύπος tablet έρχεται στη αγορά από την εταιρεία InZero η οποία ασχολείται με την ασφάλεια του διαδικτύου. Το νέο tablet έχει δύο προσωπικότητες. τουτέστιν μπορεί να λειτουργήσει και ως επαγγελματικό εργαλείο, αλλά και ως συσκευή ψυχαγωγίας.

tablet-140078187-617x416

Πιο συγκεκριμένα, με δύο διαφορετικά λογισμικά το tablet μπορεί να συμπεριφέρεται διαφορετικά. Με τον μεν πρώτο OS, τίθεται σε λειτουργία “WorkZone” κι έτσι μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει στη δουλειά του ή για διεκπεραίωση εργασιακών θεμάτων και με το άλλο OS τίθεται σε λειτουργία “PlayZone” πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να παίξει, να συνδεθεί στα social media, να σερφάρει χωρίς να επηρεάζονται οι εργασίες που έχει κάνει στο WorkZone.

Τα δύο λογισμικά δεν επικοινωνούν μεταξύ τους και δεν ανταλλάσσουν πληροφορίες, ενώ η εναλλαγή γίνεται απλά με ένα κουμπί στην οθόνη.

Η νέα συσκευή είναι η απάντηση που δίνει η εταιρεία στον προβληματισμό που ολοένα μεγαλώνει σχετικά με την πρακτική BYOD (Bring Your Own Device) την οποία εφαρμόζουν πολλές εταιρείες. Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι ότι μέσω αυτής της πρακτικής τα data των εταιρειών τίθενται εν κινδύνω λόγω και των μη επαγγελματιών διεργασιών που εκτελούν οι χρήστες στις συσκευές τους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply