Ρωσικές αναφορές στο WiFi του Σαμαρά

0

Ρωσικά συγχαρητήρια -εμμέσως- πλην σαφώς δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς και το κυβερνητικό επιτελείο που χειρίζονται την πολυσυζητημένη πλέον υπόθεση “δωρεάν WiFi” σε όλη την Ελλάδα.

wifi greece

Το σχέδιο του Έλληνα πρωθυπουργού για δωρεάν πρόσβαση στο internet ανά τη χώρα δέχεται τα εύσημα από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAΡ-ΤΑΣΣ, το οποίο σε τηλεγράφημά του, αναφέρεται σε λεπτομέρειες του σχεδίου, όπως την επικείμενη online πώληση εισιτηρίων για Μουσεία, καθώς και την εγκατάσταση WiFi spots σε 30 Μουσεία της χώρας στην αρχή.

Επίσης αναφέρεται και η δήλωση του ΓΓ του ΥΜΕ Μενέλαου Δασκαλάκη, ότι “τα δημαρχεία δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά με την εγκατάσταση των WiFi spots” ενώ φιλοξενείται η λίστα με τα 20 σημεία δωρεάν πρόσβασης του Πειραιά, καθώς και του Δημάρχου Μεσσήνης, ο οποίος ήδη έχει τρέξει σχετικό project και τώρα με το νέο μέτρο θα τα εμπλουτίσει.

Συμπερασματικά, το τηλεγράφημα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, σημειώνει ότι αυτή η κυβερνητική απόφαση που βαίνει προς υλοποίηση είναι ακόμη ένα βήμα προς την τουριστική ανάπτυξη. 

Share.

Leave A Reply