Ξεκίνησαν οι ψίθυροι για τα iPhone του 2014

0

Λίγο νωρίτερα απ’ ότι θα περίμενε κανείς ξεκίνησε η συζήτηση για τα μοντέλα των iPhone που θα κυκλοφορήσει φέτος η Apple στην αγορά. Συνήθως η συζητήσεις “φουντώνουν” το καλοκαίρι, προς το τέλος του οποίο είθισται να παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα.

drop-water-iphone

Ο κύκλος της συζήτησης ανοίγει από την Wall Street Journal, η οποία μας “ενημερώνει” ότι η Apple αποφάσισε να συνταχθεί με τις επιταγές της αγοράς και τους καταναλωτές που θέλουν πλέον μεγάλες οθόνες στα έξυπνα τηλέφωνά τους. Έτσι το ένα από τα δύο επικείμενα iPhone θα έχει οθόνη 5 ιντσών (ή 4,7 κατά άλλους ή 5,2) και αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του iPhone που η Apple αποφασίζει να πειράξει τη διαγώνιο της οθόνης του. 

Το υλικό κατασκευής θα είναι πάλι κάποιο κράμα μετάλλων με τις πληροφορίες να λένε ότι η Apple δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει ξανά “πλαστικό” μοντέλο (όπως το 5c, που όμως θα συνεχίσει να παράγεται).

Πάντως, μπορεί το iPhone να κάνει είσοδο στις “μεγάλες” οθόνες, εν τούτοις οι σχεδιαστές της εταιρείας αποφάσισαν να μη δώσουν σε κανένα από τα δύο μοντέλα κυρτή οθόνη. Το ένα εκ των δύο μάλιστα είναι σχεδόν έτοιμο για να μπει στη γραμμή παραγωγής.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply