Η Cyta δίνει λύσεις στα άτομα με προβλήματα στην επικοινωνία

0

Τη νέα γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της που απευθύνονται σε άτομα με προβλήματα στην επικοινωνία, παρουσίασε η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta.

cyta-iptv

Κεντρικό σύνθημα της νέας καμπάνιας είναι το “Η επικοινωνία είναι δικαίωμα όλων” και η παρουσίαση έγινε στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών της Γραφείων στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της διάσκεψης έγιναν παρουσιάσεις από στελέχη της Cyta για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Οργανισμός προς διευκόλυνση των ατόμων με προβλήματα στην επικοινωνία, ενώ ξεχωριστή παρουσίαση έγινε για το νέο κανάλι εξυπηρέτησης, το Cyta Forum, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί και από άτομα με δυσκολίες στην ακοή, αφού τα γραπτά τους ερωτήματα λαμβάνουν άμεσα γραπτές απαντήσεις μέσω του διαδικτύου.

Τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Cyta είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επικοινωνία, να μπορούν να τα χρησιμοποιούν (π.χ. οι συσκευές αυτές παρακάμπτουν δυσκολίες ακοής, όρασης και κίνησης, είναι απλές στη χρήση και διαθέτουν ειδικά χαρακτηριστικά, όπως ενίσχυση ήχου καλούμενου και καλούντος, μεγάλα πλήκτρα, φωτεινές ενδείξεις εισερχόμενης κλήσης κ.ά).

Ανάλογη θα είναι και η τιμολογιακή πολιτική της Cyta γι’ αυτή τη σειρά προϊόντων, ενώ προγραμματίζεται σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στα καταστήματα της Cyta στην Κύπρο.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνουν ανάλογες ενημερώσεις και επί ελληνικού εδάφους.

Share.

Leave A Reply