Παντελής Τζωρτζάκης

Στη γνώριμη γι΄ αυτόν δραστηριότητα, του επικεφαλής επιχείρησης, επέστρεψε ο Παντελής Τζωρτζάκης, επί πολλά χρόνια διευθύνων σύμβουλος της Forthnet. Ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της Quest Συμμετοχών και αφού προηγουμένως είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης.

Ο κ. Τζωρτζάκης όπως είναι γνωστό είχε ένα σύντομο πέρασμα σε κυβερνητική θέση επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου όπου είχε θητεύσει ως υφυπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Από την θέση αυτή μάλιστα είχε εκπονήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο Εθνικής Στρατηγικής για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών το οποίο προέβλεπε την υλοποίηση σειράς έργων και το οποίο πήγε στις καλένδες.

Μετά την ανασυγκρότησή του λοιπόν το διοικητικό συμβούλιο της Quest Συμμετοχών έχει ως εξής:

1.     Θεόδωρος Φέσσας Πρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος

2.     Παντελής Τζωρτζάκης Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

3.     Φαίδων Ταμβακάκης Αντιπρόεδρος Δ.Σ., ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

4.     Ευτυχία Κουτσουρέλη, εκτελεστικό μέλος

5.     Μάρκος Μπιτσάκος, εκτελεστικό μέλος   

6.     Απόστολος Παπαδόπουλος, ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλος

7.     Μιχαήλ Πάππαρης, του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

8.     Κωνσταντίνος Ρήγας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

9.     Απόστολος Ταμβακάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Ο κ. Παντελής Τζωρτζάκης εξελέγη, επίσης, Πρόεδρος ΔΣ των κυριοτέρων θυγατρικών εταιρειών του ομίλου (ACS Courier, Info Quest Technologies, iSquare, Unisystems) μετά από τις αντίστοιχες αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων των εν λόγω εταιρειών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply