Ο Νικόλαος Καραμούζης στο Δ.Σ. του Ομίλου Olympia Development,

0

karamouzis

Ο Νικόλαος Καραμούζης ορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development, στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο κ. Καραμούζης διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο, αναλαμβάνοντας καίριες θέσεις σε πολύ σημαντικούς τραπεζικούς  επιχειρηματικούς ομίλους. Πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του συμβούλου διοίκησης και μέλους της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου Πειραιώς με την ευθύνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου μετασχηματισμού της Γενικής Τράπεζας σε ανεξάρτητη εξειδικευμένη αναπτυξιακή και επενδυτική Τράπεζα. Τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Eurobank, ενώ έχει πολλά έτη διδακτικής εμπειρίας και ακαδημαϊκών διακρίσεων.

Η σύνθεση του συγκροτηθέντος νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία λήγει στις 03/09/2018, έχει πλέον ως εξής: Πάνος Γερμανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Καραγιάννης, Μέλος Δ.Σ, Κώστας Καραφωτάκης, Μέλος Δ.Σ., Νικόλαος Καραμούζης, Μέλος Δ.Σ, Βασίλης Μπίλλης, Μέλος Δ.Σ και Τατιάνα Φαφαλιού, Μέλος Δ.Σ.

Share.

Leave A Reply