Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Ανακοίνωση Nova εναντίον του ΣΚΑΙ

0

Συνεχίζεται η κόντρα Nova-ΣΚΑΙ, με αφορμή τα ρεπορτάζ του σταθμού σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική του συνδρομητικού καναλιού, αλλά βασική αιτία τη διεκδίκηση προβολής από το κανάλι του Φαλήρου, αποσπασμάτων μεταδόσεων ποδοσφαίρου, για τις οποίες η Nova έχει αποκλειστικότητα.

skai-nova

Η Nova, με ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Με αφορμή τη νέα προσπάθεια παραπληροφόρησης του φίλαθλου κοινού, από την διοίκηση του ΣΚΑΪ, το γραφείο Τύπου της Nova επισημαίνει τα εξής:

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ έρχεται να δικαιώσει την λαϊκή ρήση «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Κι αυτό γιατί τείνει να γίνει θεσμός, κάθε χρόνο ο ΣΚΑΪ, παραβιάζοντας δικαστικές αποφάσεις, αγνοώντας Νόμους και κανόνες της Πολιτείας, να υποκλέπτει το τηλεοπτικό προϊόν των αγώνων της Super League, για το οποίο η Nova πληρώνει τεράστια χρηματικά ποσά, συντηρώντας στην ουσία το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, στην προσπάθειά της να θολώσει τα νερά, η διοίκηση του ΣΚΑΪ χρησιμοποιεί τα δελτία των σταθμών της για να προβάλει κατασκευασμένες ειδήσεις συκοφαντώντας τη Nova, πρακτική για την οποία υποβάλλονται μηνύσεις. Σε αυτές απαντά «ωρυόμενος» ο ΣΚΑΪ πως «δε θα τον φιμώσει κανείς», αλλά μάταιος κόπος διότι ουδείς έχει τέτοια πρόθεση αλλά και δυνατότητα. Απλά η Nova θέλει να προστατευτεί από τους  «προστάτες» της νομιμότητας.

Η Nova έχει αποδείξει πως είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της μέχρι κεραίας προς τη Super League και όλες τις ΠΑΕ που σέβονται τις συμβατικές τους υποχρεώσεις. Σέβεται και τιμά τους φιλάθλους όλων των ομάδων και έχει κτίσει μια σχέση μαζί τους που έχει δοκιμαστεί πολλά χρόνια τώρα.

Η Nova, όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι η διοίκηση του ΣΚΑΪ χρησιμοποιεί ως εργαλείο  χάριν των συμφερόντων της. Δυστυχώς, η διοίκηση του ΣΚΑΪ επιχειρεί να μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε όμηρο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

Τέλος η Nova, δεν θεωρεί την προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη ως «απειλή», όπως την χαρακτήρισε ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωσή του. Ως τέτοια, θέλει να την εμφανίζει  μόνο όποιος εν γνώσει του λειτουργεί παραβατικά. Όπως πολλάκις έχουμε τονίσει, θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατέψουμε τη Nova από πρακτικές όπως αυτές της διοίκησης του ΣΚΑΪ”.

Share.

Leave A Reply