Νέο κέντρο ανάπτυξης της mSensis

0

Στα πλαίσια της επέκτασης του ανεξάρτητου εταιρικού σχήματος της mSensis Α.Ε., η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία ενός νέου και καινοτόμου κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη.

msensis

Μέσα στην κοιτίδα της εξέλιξης και των νέων τεχνολογιών, στην Β.Ε.ΠΕ. Τεχνόπολης Θεσ/νίκης, το πρώτο πάρκο επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, ο όμιλος mSensis έχει ιδρύσει ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης.

Στο κέντρο μας, αξιόλογοι ερευνητές έχουν τη δυνατότητα, σε ένα περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας, να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις ιδέες τους στον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορικής. Μέσα από αυτή τη δράση, η mSensis δίνει τη δυνατότητα σε νέους επιστήμονες να αναπτύξουν τις ιδέες και τις δεξιότητές τους και να εξελιχθούν μέσα σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τον επιχειρησιακό τομέα στην Ελλάδα.

“Μέσα από την εκ βαθέων ανανέωση του ομίλου mSensis (διοίκηση, εταιρική ταυτότητα, εγκαταστάσεις), συνεχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, ενώ
ταυτόχρονα επενδύουμε στην συνεχή Έρευνα και Ανάπτυξη θέλοντας να παραμείνουμε ένας πρωτοπόρος και καινοτόμος οργανισμός, που αποτελεί έναν δυνατό και αξιόπιστο συνεργάτη» δηλώνει ο Δρ. Γ. Σαρηγιαννίδης, Πρόεδρος του ομίλου mSensis.

Share.

Leave A Reply