Συνάντηση Λ.Κανέλλου Ν.Kroes

0

Canellos-300x223 Η Ενιαία Ψηφιακή Αγορά ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις Βρυξέλλες, μεταξύ του Προέδρου της ΕΕΤΤ και του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC), Δρα Λεωνίδα Κανέλλου, και της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επιτρόπου για το Ψηφιακό Θεματολόγιο, κυρίας Neelie Kroes. Μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προκλήσεις και προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής πολιτικής για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και η συμβολή του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών σε αυτή.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply