Καλύτερη εταιρεία στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο ΟΤΕ

0

Thomson-Reuters

Ως η καλύτερη εταιρεία στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων στην Ελλάδα αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, o ΟΤΕ στην ετήσια πανευρωπαϊκή κατάταξη Extel Europe 2013, της Thomson-Reuters.
mazarakis_editΟ Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μπάμπης Μαζαράκης, ψηφίστηκε από τους Ευρωπαίους επενδυτές ως ο καλύτερος CFO για Επενδυτικές Σχέσεις και ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους κ. Δημήτρης Τζελέπης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη φορά από το 2007, αναδείχτηκε ως ο καλύτερος Investor Relations Professional στην Ελλάδα.

Σχολιάζοντας τις διακρίσεις, ο Γενικός ∆ιευθυντής Χρηµατοοικονοµικών Θεµάτων Οµίλου ΟΤΕ, κ. Μπάμπης Μαζαράκης, σημείωσε: «Ο ΟΤΕ αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται για τον υπεύθυνο τρόπο που λειτουργεί σε σχέση με τους επενδυτές και τους μετόχους του. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είναι αποτέλεσμα αδιάβλητης ψηφοφορίας από επαγγελματίες επενδυτές σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι τρεις διακρίσεις που αποσπάσαμε επιβεβαιώνουν ότι στον Όμιλο ΟΤΕ θεωρούμε τις Επενδυτικές Σχέσεις ως άρρηκτο κρίκο της επιχειρηματικής μας στρατηγικής να λειτουργούμε με συνέπεια προς όφελος της εταιρείας και των μετόχων της, δημιουργώντας επιπλέον αξία για τον Όμιλο».

Η ετήσια κατάταξη Thomson-Extel, θεωρείται πανευρωπαϊκά η εγκυρότερη και πιο αδιάβλητη μέθοδος αξιολόγησης της απόδοσης στον τομέα του Investor Relations, αφού σε αυτήν ψηφίζουν αναλυτές από 250 επενδυτικές τράπεζες και 2.500 θεσμικοί επενδυτές από την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Η διαδικασία παρακολουθείται και επικυρώνεται από την ελεγκτική εταιρεία Deloitte, ενώ οι ψήφοι σταθμίζονται με βάση τη σημαντικότητα και το μέγεθος της εταιρείας κάθε συμμετέχοντα, εξασφαλίζοντας έτσι την αντικειμενικότητα της αξιολόγησης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply