Διαψεύδουν οι εργαζόμενοι του Alter τη δημοσίευση επιστολής

0

Μέσα απο το blogspot που διατηρούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter (http://ergazomenoialter.blogspot.com) δημοσίευσαν ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν την επιστολή που κυκλοφόρησε σε πολλά μέσα με τίτλο “Μεγάλο Φαγοπότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ”.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων έχει ως εξής:

“Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η επιστολή με τίτλο το «Μεγάλο Φαγοπότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ», η οποία φέρει την υπογραφή “Απλήρωτοι Εργαζόμενοι Alter” και έχει ήδη δημοσιευθεί σε διάφορα blogs και sites, δεν έχει συνταχθεί και διανεμηθεί από εμάς.
Οποιαδήποτε σκοπιμότητα κι αν εξυπηρετεί η συγκεκριμένη δημοσίευση, από οποιαδήποτε πρόθεση κι αν πηγάζει, η οικειοποίηση και η χρησιμοποίηση του τίτλου του blog μας και της ιδιότητας μας «Απλήρωτοι Εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ», είναι παράνομη και καταχρηστική. Ως εκ τούτου, καταγγέλουμε τη συγκεκριμένη ανάρτηση για την ψευδή υπογραφή της.
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter που για 21 μήνες υφίστανται τον εμπαιγμό της εργοδοσίας , συνεχίζουν αταλάντευτα, χωρίς να κάμπτονται από οποιαδήποτε προσπάθεια συκοφάντησης και καπήλευσης του δίκαιου αγώνα τους. ” 

Share.

Leave A Reply