Και στην Κύπρο η TeleUnicom

0

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε ότι η TeleUnicom, η οποία διανέμει με επιτυχία από το 2009 τα προϊόντα της στα καταστήματα στην Ελλάδα, θα είναι πλέον ο αποκλειστικός διανομέας και για την Κυπριακή αγορά. Η νέα συνεργασία έχει ως στόχο να βοηθήσει στην ενδυνάμωση της παρουσίας της SonyEricsson στην Κύπρο, τόσο σε γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, όσο και στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Η συνεργασία θα υλοποιηθεί μέσω της TeleUnicom Cuprus Ltd η οποία με έδρα στην Λεμεσό θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι καταναλωτές στην Κύπρο να αποκτήσουν το σύνολο της εμπειρίας Sony Ericsson τόσο πριν όσο και μετά την πώληση (ενέργειες marketing, προβολή της εταιρείας μέσα στα σημεία πώλησης με δυνατότητα λειτουργίας των συσκευών, εξυπηρέτηση after sales, service, εγγύηση προϊόντων, κ.ά.)


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply