Χάρης Μπρουμίδης

Thing Global, Act Local

Ο Χάρης Μπρουμίδης, είναι ένας από τους επιτυχημένους ex-pats, o οποίος από τον Οκτώβριο του 2007, έχει αναλάβει τα ηνία της Vodafone Αλβανίας. Μια θέση η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς είχε από την αρχή να αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις καλούμενος ουσιαστικά να «χτίσει» από την αρχή το brand name της Vodafone.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του αυτά τα τέσσερα χρόνια, έχει καταφέρει μεθοδικά, να ενισχύσει τη θέση της εταιρείας σε όλους τους τομείς, με αποκορύφωμα την απόκτηση της πρώτης άδειας 3G στη χώρα.

Η επένδυση αυτή, πολύ σύντομα μεταφράστηκε σε κύρος και αναγνωρισιμότητα, δίνοντας στη Vodafone το προβάδισμα με διαφορά, σε όλες τις έρευνες brand awareness που διενεργούνται στο καταναλωτικό κοινό.

Φυσικά, η επιτυχία δεν είναι μόνο στον τομέα της αναγνωρισιμότητας, αλλά στο γεγονός ότι η Vodafone Αλβανίας, παρέχει σήμερα ένα προηγμένο 3G δίκτυο υψηλών ταχυτήτων, σε μία χώρα όπου ακόμα και οι επίγειες ενσύρματες τηλεπικοινωνιακές υποδομές έχουν σχετικά μικρό ποσοστό πληθυσμιακής διείσδυσης, ενώ η έννοια της ευρυζωνικότητας μόλις αρχίζει και εντάσσεται στη συνείδηση των καταναλωτών.

Από τη στιγμή που η τεχνολογία και η πρωτοπορία είναι αυτό που προσφέρει η Vodafone, αναπόφευκτα αποκτά και ισχυρό έρεισμα στο νεανικό κοινό, το οποίο έχει αποδειχτεί ένθερμος υποστηρικτής της και το αποδεικνύει με τη συμμετοχή του στο Vodafone Club που έχει αναδειχθεί πλέον ως η κοινότητα χρηστών κινητής τηλεφωνία με τα περισσότερα μέλη.

Επίσης η Vodafone είναι ο παροχέας που προτιμούν κατά κύριο λόγο οι πελάτες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε φορητότητα του αριθμού τους από άλλο πάροχο. Ως στέλεχος μιας τεράστιας πολυεθνικής στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, καλείται να συγκεράσει τους στόχους ανάπτυξης με τις τοπικές ανάγκες, για να παράγει το καλύτερο μίγμα έργου και αποτελεσμάτων. Μέχρι τώρα το επιτυγχάνει, όντας ίσως από τους καλύτερους εκφραστές του δόγματος «Thing Global, Act Local»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply