Canon PIXMA MG5350, πολυμηχάνημα υψηλών ταχυτήτων και προηγμένων δυνατοτήτων δικτύωσης

0

H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε ένα προηγμένο ασύρματο πολυμηχάνημα, για χρήστες που αναζητούν κορυφαία ποιότητα και υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης. Το κομψό PIXMA MG5350 είναι ιδανικό για επαγγελματίες που επιζητούν απόλυτη απόδοση. Προσφέρει γρήγορη και εύκολη εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση εγγράφων, καθώς και πρόσβαση στη νέα υπηρεσία PIXMA Cloud Link. Το νέο PIXMA εντυπωσιάζει με το μαύρο στιλπνό φινίρισμα και την κεντρικά τοποθετημένη μεγάλη, έγχρωμη οθόνη TFT 7,5 εκ. Επιπλέον, έχει δυνατότητα εκτύπωσης και σάρωσης φωτογραφιών μέσω κινητών συσκευών. Η τεχνολογία εκτύπωσης FINE, που παρέχει ελάχιστο όγκο σταγονιδίων μελανιού 1pl και ο μηχανισμός εκτύπωσης με ανάλυση έως 9600dpi, εξασφαλίζουν την παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας.

 Βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης

Το PIXMA MG5350 προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης, επιτρέποντας την απευθείας πρόσβαση σε υλικό αποθηκευμένο στο Internet από τον εκτυπωτή. Η νέα υπηρεσία PIXMA Cloud Link επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες από ηλεκτρονικά άλμπουμ χρησιμοποιώντας τις τοποθεσίες CANON iMAGE GATEWAY και Picasa του Google. Επιπλέον, το σύστημα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα έτοιμων προτύπων εκτύπωσης, όπως επιστολόχαρτα και ημερολόγια. Το PIXMA MGMG5350 ενσωματώνει τη νέα εφαρμογή Easy-PhotoPrint της Canon (για συσκευές με λειτουργικά συστήματα iOS και Android), η οποία επιτρέπει την εκτύπωση και τη σάρωση φωτογραφιών απευθείας σε κινητές συσκευές.

 Φιλικό προς το περιβάλλον

Το PIXMA MG5350 διαθέτει τη νέα λειτουργία ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ Πληροφοριών, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και την εξοικονόμηση χαρτιού που επιτυγχάνουν με τη χρήση της λειτουργίας Αυτόματης Εκτύπωσης Διπλής Όψης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξοικονομούν ενέργεια χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Αυτόματου Σβησίματος, για την αυτόματη απενεργοποίηση του εκτυπωτή μετά από την πάροδο ενός επιλεγμένου χρονικού διαστήματος. Επιπλέον, το PIXMA MG5350 ενσωματώνει τη λειτουργία Γρήγορης Έναρξης, η οποία εξαλείφει την ανάγκη ‘προθέρμανσης’ της συσκευής και επιτρέπει την σχεδόν άμεση χρήση των λειτουργιών. Τα δοχεία των 5 Ανεξάρτητων Μελανιών μπορούν να αντικαθίστανται μεμονωμένα, για ελαχιστοποίηση της σπατάλης του μελανιού και οικονομία χρημάτων.

 Δημιουργικότητα και ευκολία

Το PIXMA MG5350 καθιστά πανεύκολη την επεξεργασία των εικόνων με δημιουργικούς τρόπους, για την παραγωγή πρωτότυπου και πρωτοποριακού υλικού. Το εύχρηστο λογισμικό Easy-PhotoPrint EX προσφέρει στους χρήστες δημιουργική ελευθερία, ώστε να εκτυπώνουν φωτογραφίες, ημερολόγια και άλμπουμ με τις αγαπημένες τους εικόνες. Η ανανεωμένη έκδοση του λογισμικού περιλαμβάνει το Εφέ Δημιουργικών Φίλτρων, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν φωτογραφίες και να εφαρμόζουν διασκεδαστικά και καλλιτεχνικά εφέ, όπως τα Θάμπωμα Φόντου, Υπερ-ευρυγώνιος Φακός, Απαλή Εστίαση,

 Μινιατούρα και Παιδική Μηχανή

Η λειτουργία Εκτύπωσης Ταινίας Full HD επιτρέπει την καταγραφή και την εκτύπωση των πολύτιμων στιγμών με τη μορφή στατικών εικόνων, από υλικό βίντεο Full HD που έχει εγγραφεί με Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές SLR ή Compact Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές της Canon. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα εφαρμογής δημιουργικών εφέ, όπως η λειτουργία Συγχώνευσης Καρέ, η οποία επιτρέπει τον συνδυασμό καρέ ώστε να δοθεί αίσθηση κίνησης στις εκτυπωμένες φωτογραφίες. Η νέα λειτουργία Εκτύπωσης Διάταξης επιτρέπει την επιλογή αποσπασμάτων από ταινίες και τη χρήση ενός εφέ λωρίδας κόμικ για την εκτύπωση ενός εικονογραφημένου σεναρίου.

Οι χρήστες του PIXMA MG5350 έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία CREATIVE PARK PREMIUM, η οποία προσφέρει αποκλειστικές φωτογραφίες και σχέδια από φωτογράφους και καλλιτέχνες με διεθνή αναγνώριση για τη δημιουργία και εκτύπωση ευχετήριων καρτών, ημερολογίων και άλλων χειροτεχνημάτων, χρησιμοποιώντας τα εύχρηστα πρότυπα. Το προνόμιο αυτό προσφέρεται αποκλειστικά στους χρήστες των μοντέλων PIXMA που χρησιμοποιούν γνήσια αναλώσιμα Canon και τους δίνει τη δυνατότητα να γίνουν ακόμη πιο δημιουργικοί με το νέο εκτυπωτή τους PIXMA.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply