Μ-STAT: 14 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της mobile επικοινωνίας

0

Η Μ-STAT, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της mobile επικοινωνίας και των τηλεπικοινωνιών από το 2001, έκλεισε πρόσφατα τα 14 χρόνια λειτουργίας της.

m-stat_1

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και την πελατοκεντρική προσέγγιση, καθιστούν την Μ-STAT μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στο χώρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, η εταιρία έχει καταφέρει να χτίσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασιών, τόσο σε τοπικό, όσο και διεθνές επίπεδο.

Mobile messaging υπηρεσίες

m-stat_2
Προσφέρει mobile messaging υπηρεσίες και εφαρμογές στις εταιρίες που επιθυμούν την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό τους. Στο σύνολο των mobile messaging υπηρεσιών της, ανήκουν η Μαζική αποστολή SMS, τα Premium SMS και το Sim Hosting.

Παράλληλα, η Μ-STAT αποτελεί τη μοναδική εταιρία που έχει απευθείας σύνδεση και με τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, για τη μαζική αποστολή SMS.

 

 

Σχεδιασμός mobile εφαρμογών

m-stat_3Η Μ-STAT παρέχει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης custom mobile εφαρμογών. Παράλληλα, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν στη mobile στρατηγική, που μπορούν να ακολουθήσουν οι συνεργάτες της, προκειμένου να προωθήσουν το προϊόν τους στην αγορά, ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Στόχος της εταιρίας, είναι η συνεχής εξέλιξή της στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, η οποία βασίζεται στην εμπιστοσύνη των συνεργατών της, στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και στη διαρκή διεύρυνση των συνεργασιών της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Share.

Leave A Reply