Υποστήριξη σε eShops & Digital Agencies από την Convert Group

0

Σε μία προσπάθεια υποστήριξης του κλάδου ηλεκτρονικού εμπορίου και των digital agencies, η Convert Group eBusiness Consulting προχωρά στην υποστήριξη πληρωμής των υπηρεσιών που είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία τους. Τέτοιες υπηρεσίες περιλαμβάνουν hosting, domain names που λήγουν, cloud services όπως e-mail service providers, CRM, κ.α.

convert

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει αιτήματα που γίνονται online στο https://goo.gl/d9c1uV και στα οποία δίνεται περιγραφή της ζωτικής σημασίας που έχει η υπηρεσία για την λειτουργία της επιχείρισης.

Η Convert Group έχει στη διάθεσή της πιστωτικές κάρτες που εκτελούν συναλλαγές στο εξωτερικό αλλά και διαθέσιμα σε γνωστό e-payment provider, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για την υποστήριξη των e-επιχειρήσεων.

Φυσικά η υποστήριξη γίνεται χωρίς καμία χρέωση, επιβάρυνση ή γραφειοκρατική διαδικασία, απλά με την κατάθεση του ποσού σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας στην Ελλάδα.

Η υποστήριξη θα παρέχεται τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου ή μέχρι να τερματιστεί αυτή η δυνατότητα από τους συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής ή εξαντληθούν τα χρήματα στον e-payment provider.

Σημειώνεται ότι η ανταπόκριση στα αιτήματα θα γίνεται κάθε ημέρα από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

H εν λόγω κίνηση θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για μερικά e-shops και digital agencies που θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, την ώρα που έχουν ήδη πληγεί από περιορισμένη ζήτηση των υπηρεσιών τους ή πάγωμα αρκετών ψηφιακών καμπανιών από πελάτες τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Convert Group στο www.convertgroup.com.

 

Share.

Leave A Reply